Åben Hede

HÆRENS ÅBEN HEDE

ÅBEN HEDE afholdes hvert andet år. Vi ses i 2025!

Kom HELT tæt på Hærens moderne kapaciteter og slagkraftige materiel.

ÅBEN HEDE er en tilbagevendende begivenhed, der trækker mange tusinde gæster ud i Oksbøl Skyde- & Øvelsesterræn. Her fremviser vi Hærens moderne kapaciteter og udfolder ildkraften til stor glæde for det fremmødte publikum. Udover moderne artilleri og panser, har vi naturligvis også deltagelse fra vores venner på Oksbøl Panser- & Artillerimuseum, der fremviser og demonstrerer deres historiske våben og køretøjer.

 

Åben Hede

KOM HELT TÆT PÅ, NÅR VI ÅBNER ILD

Åben Hede er det eneste sted i verden, hvor civile kan komme så tæt på, når der skydes med skarpt, og det er rygtedes. I 2022 havde 35.000 nysgerrige gæster lagt vejen omkring Kallesmærsk Hede og de blev ikke skuffede.

Vi arbejder med mottoet, “Så tæt på som muligt, så langt væk som nødvendigt” og tager selvfølgelig udgangspunkt i de nyeste skydereglementer og direktiver for skydesikkerhed.

Resultatet er en stærk publikumsoplevelse med sikkerheden i centrum.

 

Åben Hede

HÆRENS MODERNE KAPACITETER

ÅBEN HEDE er den begivenhed, hvor du kommer helt tæt på Hærens moderne og mest slagkraftige kapaciteter. Vi fremviser og demonstrerer moderne artilleri, morterer og kampvogne. Både som såkaldt “static displays” men også under en spektakulær skarpskydning, som altid er et hit hos publikum.

HÆRENS ÅBEN HEDE

ÅBEN HEDE arrangementet gennemføres på Kallesmærsk Hede i Oksbøl Skyde- & Øvelsesterræn. I 2022 havde vi 35.000 gæster på Heden. Det er blevet en hyggedag for hele familien.

Hærens nyeste køretøjer samt mange historiske køretøjer vises frem. Mange af køretøjerne vil være åbne for publikum. Sidst på dagen er der skarpskydning med kampvogne og selvkørende artilleri, hvor publikum kan komme helt tæt på.

  • Gratis adgang.
  • Salg af pølser og drikkevarer.
  • Fotografering er tilladt.
  • Husk høreværn.
  • Hunde må medbringes, men skal være ude af området i god tid før skarpskydning.
  • Droner er forbudt!

 

Se dato for næste event
Åben Hede Åben Hede Åben Hede Åben Hede Åben Hede Åben Hede Åben Hede Åben Hede

Ses vi til Åben Hede?

I 2022 havde vi 35.000 gæster på Heden. Det er blevet en hyggedag for hele familien. Skal du med næste gang?

Åben Hede

Kampvogne

Hærens nyeste køretøjer vises frem
Åben Hede

Historisk materiel

Fremvisning af mange historiske køretøjer
Åben Hede

Underholdende for hele familien

Åben Hede

Det er gratis